Na Malti je bilo odlično. Od samega začetka pa do konca sem bil pozitivno presenečen nad prijaznostjo, sproščenostjo in velikodušnostjo domačinov. V službi sem zelo užival, saj sem imel zanimivo delo in vrhunsko ekipo 5 članov, ki so poskrbeli, da je delo potekalo tekoče, hitro in predvsem zabavno. Zelo so mi bili všeč tudi izleti, na katere smo se odpravili. Najbolj mi bo v spominu ostal izlet na otok Gozo, ker je poln naravnih lepot. Ta izkušnja praktičnega usposabljanja v tujini mi bo dolgo ostala v spominu in upam, da bom še kdaj imel priložnost za podobno usposabljanje.

Jure Klobčar

Čas na Malti mi je bil zelo všeč in če bi imela priložnost, bi šla takoj nazaj ali pa kam drugam za več časa. Malteška arhitektura me je navdihnila. Prijaznost prebivalcev mi je vsak dan narisala nasmeh na obraz in to sproščeno življenje naredi Malto še lepšo, kot je. Upam, da mi še kdaj uspe obiskati Malto, saj je kraj, v katerem se takoj počutiš domače.

Ema Bartolovič

Na Malti mi je bilo zelo všeč . Prijaznost prebivalcev in sproščenost zaposlenih me je zelo pozitivno presenetilo. Vreme je bilo v času našega bivanja na Malti zmerno, videna arhitektura pa mi je bila zelo všeč. Upam, da bom še kdaj uspel obiskati Malto, saj sem se počutil zelo sproščeno in domače.

Matej Strajnar

Letošnje strokovno usposabljanje na Malti se mi je zdelo zelo zanimivo in poučno, saj sem pridobil veliko dobrih in novih izkušenj ter znanj. Način življenja, ki ga imajo tam, mi je všeč, ker je bolj umirjen, zato so tudi ljudje bolj sproščeni. Na Malti sem se počutil odlično, nikoli mi ni bilo dolgčas, ker otok ponuja veliko možnosti za raziskovanje in oglede mest. Če bi še kdaj imel priložnost obiskati Malto, je seveda ne bi zavrnil, saj imam na bivanje na tem otoku lepe spomine.

Vito Saje

Central holidays

Usposabljanje in obisk na Malti mi je bil zelo všeč. Mesto, v katerem smo bivali, je zelo raznoliko, ima veliko zanimivih trgovin ter restavracij. Maltežani so zelo prijazni ter zanimivi, živijo v preprosto, kar mi je bilo všeč. Zgradbe in mesta so zgrajena na zanimiv način, njihovega izgleda se ne naveličaš. Če bi še kdaj imel možnost take izkušnje, bi bil zelo vesel, prav tako bi Malto zagotovo obiskal še kdaj. Moje počutje med bivanjem je bilo neverjetno in zelo pozitivno, saj mi nikoli ni bilo dolgčas. Tako dobre izkušnje še nisem doživel.

Jakob Cugelj

Picture perfect Malta

Malta je zelo arhitekturno lepa, ljudje so bili zelo prijazni, kar me je presenetilo. Sama praksa me je navdušila zaradi šefa, ki je ogromno doživel, živel na različnih koncih sveta in svojo razgledanost delil s svojimi zaposlenimi.

Lučka Medle

Picture perfect Malta

Naši 3 tedni na Malti so minili zelo prehitro. Res sem užival na Malti, tako prosti čas kot tudi na delu je bilo zabavno, saj je bil šef izredno prijazen in nas je naučil veliko novih stvari. Malo je zmanjkalo časa, da bi si ogledal vse lokacije, ki so me zanimale, vendar sem vseeno videl ogromno. Maltežani so zelo preprosti in prijazni ljudje, s katerimi se hitro ujameš. Malta mi je bila zelo všeč zaradi enotnega sloga zgradb iz rumenega kamna. Če bi imel možnost iti še enkrat, bi jo takoj sprejel.

Jure Kranjec Radkovič

Picture perfect Malta

Opravljala sem prakso v tujini in sicer na Malti. Naučila sem se veliko o njihovi kulturi in načinu življenja. Pridobila sem tudi veliko znanja pri delodajalcu, pri katerem sem se  naučila zbiranja podatkov o potencialnih klientih, marketingu in ustvarjanju spletne strani z pomočjo WordPress-a. Lastnik podjetja nas je veliko naučil tudi o vodenju podjetja in kako pridobiti oz. pritegniti čim več strank. Celotno doživetje na Malti je bilo zelo dobro in v Slovenijo smo se vrnili z novim znanjem, ki nam bo prišlo prav v prihodnosti.
Julija Šušteršič

Picture perfect Malta